Search

Yeni Tasarımımız ile yeniden merhaba !



Merhaba

paramparca.com'un yeni ve fonksiyonel tasarımı ile karşınızdayız.

4 yılı aşkın süredir sizlere orijinal parça numarası sorgulaması, kullanıldığı araç markası ve güncel fiyatları konusunda bilgi veriyoruz.

Yaklaşık 2 yıldan bugüne ise üyelik sistemimiz ile orijinal parça - eşdeğer parça ilişkileri ile orijinal numara değişiklikleri (supersession) bilgilerini de paylaşıyoruz. 

Şimdi veri tabanımızda oluşturduğumuz parça ile ilgili ek bilgileri de paramparca.com'un yeni yüzü ile sizlere ulaştıracağız. Bu değişiklikleri kısaca aşağıda sıralıyorum:

1) Avrupa'nın en yaygın ve çok markalı orijinal kataloğu D.A.T.'ın bilgileri kullanılarak oluşturduğumuz orijinal parça grafikleri ve orijinal/eşdeğer parça numara bilgileri,

2) Araç modellerinin donanımlarında (trendline, comfortline, authentique, dynamique, attraction gibi) kullanılan donanım seviyesi (lastik ölçüleri, jant çapı, yağmur sensörü, alternatör akım şiddeti, ABS, EDS, ESP vb. gibi) bilgiler,

3) Araç modellerinde kullanılan motor kodları (Vw-Cayc, Bjb, Renault K9K728, vb. gibi) girilerek o motorda kullanılan parça bilgileri,

4) Araçların 17 digitli şasi numaralarının girilerek direkt olarak aracın parça kataloğu ve özellik bilgileri,

5) Parça tanımı- isminde arama yaparak aradığınız parçaya doğrudan erişim,

6) Sorguladığınız parçanın hangi araç marka model ve donanım seviyelerinde kullanıldığının kontrolü,

7) paramparca.com'da ürün yayınlayan tedarikçilere direkt olarak ulaşma,

8) paramparca.com'da en çok sorgulanan parçalar istatistikleri,

9) paramparca.com'da en çok sorgulanan araç marka ve modellerine ulaşma,

10) Kolay mağaza açma,

11) Eşdeğer markaların Türkiye güncel fiyat bilgileri

On dört bini aşkın üyemize yukarıda sıraladığımız bilgi ve hizmetleri, bugüne dek olduğu gibi yine ücretsiz sunmayı isteriz. Ancak parça bilgisine detaylı, güncel, doğru ve hızlıca ulaşmanızı sağlamak, bilgi birikimimizi sizlere paramparca.com web sitemiz üzerinden aktarmamızın bir maliyeti var. 

Sistemi ve parça bilgileri incelemeniz için ücretsiz üyeliği Mayıs ayı sonuna kadar sürdüreceğiz. 1 Haziran'dan itibaren 6 aylık ve yıllık olmak üzere ücretli üyelik sistemine başlayacağız. Standart ve Premium olarak sınıflayacağımız üyelik koşulları da sizi ekonomik olarak zorlamayacak bir bilgiye ulaşım bedeli olacaktır.

Özel servislerimizin ve araç sahiplerinin hızlıca geri dönüş alacağı "Teklif Al", tedarikçilerimizin ilgilendiği araçlar için "Teklif Ver"  modülleri ile araç plakasından arama ile araca kolaylıkla ulaşma modülü çalışmalarımız da sürmektedir.

Yeni paramparca.com'un işlerinizi kolaylaştırması dileklerimizle.


16.04.2014


2010 - 2014 © paramparca.com